Να στείλετε μήνυμα
Y&X Beijing Technology Co., Ltd.

Yx500 αντικατάσταση σκονών κυανιδίου νατρίου χημικών ουσιών εξόρυξης χρυσού για τη διύλιση

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Y&X
Πιστοποίηση: ISO9001:2015 ISO14001:2015 ISO45001:2018
Αριθμό μοντέλου: YX500
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1TON
Τιμή: US $1650~2850/ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τσάντα, παλέτα
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: Χημική ουσία αντικατάστασης σκονών κυανιδίου νατρίου μεταλλείας για τη χρυσή διύλιση Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Χημική ουσία αντικατάστασης κυανιδίου νατρίου
Εφαρμογή: Διύλιση σωρών ορυχείου Δικος μου: ασημένιο μετάλλευμα οξειδίων
Δείγμα: Ελεύθερος διύλιση των διαδικασιών: ανακατώνοντας διύλιση
Υψηλό φως:

διύλιση χημικών ουσιών εξόρυξης χρυσού

,

χημικές ουσίες εξόρυξης χρυσού κυανιδίου νατρίου αντικατάστασης

,

διύλιση της χημικής εξόρυξης χρυσού

Περιγραφή προϊόντων

Χημική ουσία αντικατάστασης σκονών κυανιδίου νατρίου μεταλλείας για τη χρυσή διύλιση

Εισαγωγή προϊόντων

Αυτό το προϊόν είναι ένας νέος τύπος της διύλισης του αντιδραστηρίου που αναπτύσσεται ανεξάρτητα από την επιχείρησή μας. Είναι μια σειρά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που μπορεί εντελώς να αντικαταστήσει το κυανίδιο και να επιτύχει την αποδοτική διύλιση του χρυσού. Ο χρυσός διυλίζοντας πράκτορας συσχετίζεται κατάλληλος για ποικίλα χρυσός-περιέχοντας μετάλλευμα και υλικά και διυλίζοντας τις διαδικασίες, κυρίως συμπεριλαμβανομένου: χρυσό, ασημένιο μετάλλευμα οξειδίων, αρχικό μετάλλευμα, εντοιχιζόμενα τμήματα κυανιδίου, χρυσή συμπύκνωση, ψήνοντας σκουριά, λάσπη ανόδων, κ.λπ. που διυλίζουν, διύλιση λιμνών, πολτός ξυλάνθρακα, ανακατώνοντας διυλίζοντας και άλλες διαδικασίες διύλισης.

Πλεονέκτημα

1. Φιλικός προς το περιβάλλον: Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, το οποίο μπορεί αληθινά να επιτύχει το στόχο πράσινου χωρίς τα σοβαρά ατυχήματα.
2. Χαμηλός-τοξικότητα: Είναι χαμηλός-τοξικότητα, κίνδυνος μη-οξειδωτικών, άφλεκτος, μη εκρηκτικός, και μη-ραδιενεργός.
3. Υψηλό ποσοστό διύλισης: Μπορεί να εξαγάγει το χρυσό αποτελεσματικά και να έχει το υψηλότερο ποσοστό διύλισης από το κυανίδιο νατρίου.
4. Σταθερή απόδοση: Μπορεί να μειώσει την επιρροή των επιβλαβών ουσιών όπως το αρσενικό και το θείο, και να κάνει το χρυσό σταύλο διαδικασίας εξαγωγής.
5. Ευρύ φάσμα της εφαρμογής: Είναι κατάλληλο για μεγάλος και μικρής κλίμακας της χρυσής και ασημένιας διύλισης σωρών μεταλλεύματος οξειδίων, της λίμνης που διυλίζουν, CIP, CIL και άλλης διαδικασίας διύλισης, ιδιαίτερα κατάλληλων για τη μεγάλης κλίμακας διύλιση σωρών.

Yx500 αντικατάσταση σκονών κυανιδίου νατρίου χημικών ουσιών εξόρυξης χρυσού για τη διύλιση 0

 

Τα πλεονεκτήματά μας

1. Υπόβαθρο: περισσότερη από 30 εμπειρία εξορυκτικής βιομηχανίας ετών

 

2. Προϊόν: κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα, ειδικά για τα σύνθετα δύσκολα ορυκτά μεταλλεύματα

 

3. Υπηρεσία τεχνολογίας: ρυθμίστε τον τύπο και συστήστε το καταλληλότερο πρότυπο προϊόντων σύμφωνα με το διαφορετικό περιβάλλον εφαρμογής

 

4. Τεχνική επιτόπια υπηρεσία μηχανικών: φθάστε επί του τόπου μέσα σε 24 ώρες

 

5. Δείγματα παρεχόμενα

 

6. Υπηρεσία cOem

 

7. υπηρεσία 24 ωρών on-line

 

 

 

Οδηγία λειτουργίας

Χρήση: Χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως κυανίδιο του νατρίου στο σωρό που διυλίζει, διύλιση λιμνών και διύλιση αναταραχής του χρυσού Όρεγκον.
Ρύθμιση αλκαλικότητας: Γενικά, το pH του πηλού προσαρμόζεται σε 10-12 χρησιμοποιώντας τις αλκαλικές ουσίες όπως ο ασβέστης και το καυστικό νάτριο. Αφότου συσσωρεύεται επάνω το ακατέργαστο μετάλλευμα ή τίθεται στη λίμνη, η αλκαλικότητα πρέπει να προσαρμοστεί στο pH 11±1.
Δόση: Η δόση του χρυσού ντύνοντας πράκτορα CNLITE μπορεί να αναφερθεί στη δόση του κυανιδίου νατρίου. Η δόση της είναι περίπου 0,5 έως 1,0 μέρη ανά χίλια (500-1000g του αντιδραστηρίου/τόνος του μεταλλεύματος).
Προσθέστε τη μέθοδο: Μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί αφότου διαλύεται πλήρως στο κανονικό νερό θερμοκρασίας. Το ποσοστό διάλυσης επιταχύνεται συνήθως στο τρεχούμενο νερό ή μετά από τη λεπτομερή αναταραχή.
Συγκέντρωση αντιδραστηρίων: Επειδή το pH και η σύνθεση των διαφορετικών μεταλλευμάτων είναι διαφορετικά, το χρυσό διυλίζοντας αντιδραστήριο CNLITE πρέπει να διανέμει σύμφωνα με το πραγματικό ποσό μεταλλεύματος και τη βέλτιστη συγκέντρωση του αντιδραστηρίου που λαμβάνεται από το ίχνος.

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Y&X η Co. τεχνολογίας του Πεκίνου, ΕΠΕ καθιερώθηκε τον Αύγουστο του 2014. Y&X η επιχείρηση είναι μέλος της ομάδας οικογενειακής μεταλλείας που έχει συμμετεχθεί στη εξορυκτική βιομηχανία για 30 έτη. Η ομάδα είναι κύρια πολλών ορυχείων όπως ο σίδηρος, ο χαλκός, ο φώσφορος, το μολυβδαίνιο, ο χρυσός, ο μόλυβδος και ο ψευδάργυρος, και έχει τα προσόντα της γεωλογικής εξερεύνησης, να εξαγάγει του σχεδίου και του προγράμματος EPC σαλτσών μεταλλεύματος μεταλλείας.

Το 2008, επενδύσαμε σε μια εξειδικευμένη μεταλλεία και ένα χημικό εργοστάσιο επεξεργασίας που με τη ικανότητα παραγωγής 50.000 Xanthate τόνου/έτος σειρών, ικανότητα παραγωγής 20.000 σειρών τόνου/έτος dithiophosphate, ικανότητα παραγωγής 20.000 τόνου/έτος IPETC και άλλοι τύποι ορυκτών χημικών ουσιών επεξεργασίας. Το εργοστάσιο βρίσκεται στη χερσόνησο Jiaozhou, δίπλα στο λιμένα Qingdao, με την κατάλληλη μεταφορά.

Η γέννηση της Co. τεχνολογίας Y&X Πεκίνο, ΕΠΕ γεννήθηκε σε απάντηση στο στρατηγικό σύνθημα της πηγαίνοντας σφαιρικής στρατηγικής της χώρας και τη στρατηγική ανάπτυξη της υπερπόντιας ανάπτυξης της ομάδας. Y&X η επιχείρηση, που βρίσκεται στη πρωτεύουσα Πεκίνο, είναι η υπερπόντιο προώθηση και το κέντρο πωλήσεων των χημικών εργοστασίων και ιδρύματα σχεδίου, και αφιερώνεται στην εξυπηρέτηση των υπερπόντιων πελατών.

 

 

FAQ

 

Το Q1.Where είναι το εργοστάσιό σας τοποθετημένο;

Το εργοστάσιό μας είναι στο shandong, Κίνα. Τοποθετημένος σε ένα ανεξάρτητο χημικό πάρκο.

 

Q2.Can μου δίνετε μια καλύτερη τιμή;

Εκτιμούμε τη συνεργασία με κάθε πελάτη και θα παράσχουμε σε σας την ευνοϊκότερη τιμή.

 

Q3. Πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε την ποιότητά σας;

Η παραγωγή μας υιοθετεί τον πλήρως αυτοματοποιημένο έλεγχο παραγωγής για να εξασφαλίσει τη συνοχή της παραγωγής και τη σταθερότητα της ποιότητας.

Έχουμε ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης παραγωγής. Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος εφαρμόζεται στις πρώτες ύλες, ημιτελή προϊόντα, τελικά - προϊόντα και προϊόντα αφήνοντας το εργοστάσιο.

Η ποιότητα πρώτα είναι πάντα η βασική αρχή της επιχείρησής μας. Υποστηρίζουμε επίσης τους πελάτες για να λάβουμε τα δείγματα για τη δοκιμή.

 

Το Q4.When είναι ο χρόνος παράδοσης;

Η ικανότητα παραγωγής μας: Xanthate: 50,000t/a Dithiophosphate: 20,000t/a Frother: 10,000t/a

Για τα συμβατικά προϊόντα, θα κρατήσουμε τον κατάλογο για να εξασφαλίσουμε έγκαιρη παράδοση μέσα στο χρόνο που απαιτείται από τους πελάτες.

 

Q5: Ποιος τύπος ναυτιλίας θα ήταν καλύτερος;

Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις των πελατών στα διαφορετικά rigions, κάνουμε τις παραδόσεις αεροπορικώς τη θάλασσα, το τραίνο, το φορτηγό, κ.λπ.

 

Q6: Ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να πληρώσει;

Η τράπεζα T/T, Paypal γίνεται αποδεκτή. Εάν έχετε μια καλύτερη ιδέα, καλωσορίστε για να μοιραστείτε με μας.

 

Q7: Μπορώ να πάρω ένα δείγμα;

Ναι, είστε ευπρόσδεκτοι να πάρετε τα δείγματα για τη δοκιμή.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά