Y&X Beijing Technology Co., Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-15001076033

WhatsApp : +8615001076033

Free call
Y&X Beijing Technology Co., Ltd.

Επιδιώκων την αλήθεια, πελάτης πρώτα

Y&X Beijing Technology Co., Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Νότια Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: Y&X Αριθμός Υπαλλήλων: 800~1000
Ετήσιες πωλήσεις: 50000000-65000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2014
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Y&X η Co. τεχνολογίας του Πεκίνου, ΕΠΕ, είναι επαγγελματικός προμηθευτής λύσης μείωσης ορυχείων μετάλλων, με τις κόσμος-οδηγώντας λύσεις για την πυρίμαχη μείωση. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε συσσωρεύσει την πλούσια επιτυχή εμπειρία στους τομείς του χαλκού, του μολυβδαίνιου, του χρυσού, του ασημιού, του μολύβδου, του ψευδάργυρου, του νικελίου, του μαγνήσιου, scheelite και άλλων ορυχείων μετάλλων, σπάνια ορυχεία μετάλλων όπως το κοβάλτιο, το παλλάδιο, το βισμούθιο και άλλα ορυχεία αμέταλλων όπως ο φθορίτης και ο φώσφορος. Και μπορεί να παρέχει τις προσαρμοσμένες λύσεις μείωσης σύμφωνα με τις ιδιότητες μεταλλεύματος του πελάτη και τους όρους παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των πιό προηγμένων μεθόδων μείωσης, τα αποδοτικότερα αντιδραστήρια μείωσης, για να εξασφαλίσει μέγιστα οφέλη για τους πελάτες.

Κατά τη διάρκεια των ετών από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει εστιάσει στην Ε&Α, παραγωγή και η εφαρμογή των αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον αντιδραστηρίων μείωσης, παρέχει την αποτελεσματική υποστήριξη για την κατασκευή των πράσινων ορυχείων βελτιώστε την αποδοτικότητα των αντιδραστηρίων μείωσης, βελτιώνοντας κατά συνέπεια την αποτελεσματική χρησιμοποίηση των πόρων Μερικά από τα νέα αντιδραστήρια επίπλευσής μας έχουν επιτρέψει σε μερικά ορυχεία που δεν μπορούν να παραγάγουν κανονικά τα προϊόντα για να επιτύχουν τη βιομηχανοποιημένη παραγωγή, που μετατρέπει τα απόβλητα σε θησαυρό!

Y&X η αποστολή των ανθρώπων είναι να κάνουν όλα τα ορυχεία στον κόσμο που επιλέγεται! Αυτό είναι η κινητήρια δύναμη και η πηγή προσπάθειας των ανθρώπων Y&X! Y&X οι άνθρωποι λαμβάνουν πάντα την αποστολή μας υπόψη και προσπαθούν σκληρά να υπερνικήσουν τις δυσκολίες και να προωθήσουν σε αυτήν την αποστολή!

Τα προϊόντα της επιχείρησής μας περιλαμβάνουν κυρίως:
Το υψηλής απόδοσης frother, η χρησιμοποιώντας επίδρασή του είναι καλύτερο από το κοινό frother όπως terpineol το πετρέλαιο, MIBC, κ.λπ.
Υψηλής απόδοσης συλλέκτης, το οποίο μπορεί να βελτιώσει το ποσοστό αποκατάστασης μετάλλων σε μεγαλύτερο βαθμό από τους παραδοσιακούς συλλέκτες
Το πρωτοποριακό κατευναστικό είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη σύνθετη πυρίμαχη μείωση υψηλό talc, του υψηλού άνθρακα και του υψηλού λεπτού αργίλου λάσπης. Το ειδικό κατευναστικό χαλκού παρέχει μια καλύτερη λύση για τις διαδικασίες μείωσης όπως ο χωρισμός χαλκού και μολυβδαίνιου
Τα υψηλής απόδοσης ενεργοποιητές και οι ρυθμιστές είναι επίσης ο ακρογωνιαίος λίθος της επιχείρησής μας για να βελτιώσουν το δείκτη μείωσης
Συγκρίνοντας με τα παγκόσμια τοπ εμπορικά σήματα, flocculent μας έχει την καλύτερη απόδοση δαπανών και την πλουσιότερη εμπειρία να εξαγάγει στις εφαρμογές.

Y&X η επιχείρηση είναι πρόθυμη να παρέχει σε σας την καλύτερη μιας στάσης λύση μείωσης. Χέρι-χέρι για μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση, ανυπομονούμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με σας!

Ιστορία

 

Κίνα Y&X Beijing Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0   Το 2003

Η έδρα ομάδας μεταλλείας κινήθηκε προς το Πεκίνο, που βρέθηκε στο προηγμένο επιχειρησιακό πάρκο, περιοχή Fengtai, Πεκίνο.
     
Το 2008

Επενδύσαμε τις εγκαταστάσεις αντιδραστηρίων επίπλευσης μεταλλείας που παράγοντας xanthate, dithiophosphate, αιθυλικό Thionocarbamate, frother, καθώς επίσης και άλλα αντιδραστήρια.
  Κίνα Y&X Beijing Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1
     
Κίνα Y&X Beijing Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2   Το 2009

Αποκτήσαμε ένα σχέδιο και ένα ερευνητικό κέντρο ορυχείου, το οποίο έχει το βαθμό προσόντα για το μεταλλουργικό σχέδιο βιομηχανίας (μεταλλουργικό ορυχείο) και βαθμολογεί προσόντα για το σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής κατασκευής.
     
Το 2014

Y&X η Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ που καθιερώθηκε, βάσισε στο στρατηγικό σύνθημα της χώρας και την υπερπόντια ανάπτυξη της ομάδας.
  Κίνα Y&X Beijing Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3
     
Κίνα Y&X Beijing Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4   Το 2017

Επικυρωμένος ως εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.
     
Το 2018

Επενδύσαμε αρκετά εκατομμύρια για να πραγματοποιήσουμε την περιεκτική τηλεοπτική επιτήρηση του εργοστασίου στο γραφείο του Πεκίνου.
  Κίνα Y&X Beijing Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

Υπηρεσία

Ε&Α                    Ισχυρή δυνατότητα επιστημονικής έρευνας, για να βελτιώσουν το δείκτη επίπλευσης ορυχείων για τους πελάτες μας.

Προσαρμογή     Προσαρμοσμένα ειδικά αντιδραστήρια σύμφωνα με τα ορυκτά μεταλλεύματα των πελατών.

Υπηρεσία                Επιτόπια τεχνική υπηρεσία

Δείγματα              Δείγματα που παρέχονται για τη δοκιμή

Η ομάδα μας

Έχουμε ένα επαγγελματικό και προσανατολισμένο προς τις υπηρεσίες σύνολο ομάδων της ζωτικότητας και του ενθουσιασμού, και έχουμε την πλούσια εμπειρία στην υπηρεσία ορυχείων. Η επιστήμη και η τεχνολογία ως ακρογωνιαίος λίθος ενώ η υπηρεσία ως ευθύνη, Co. τεχνολογίας Y&X Πεκίνο, ΕΠΕ εμμένει πάντα στη «επιδίωξη της αλήθειας, πελάτης πρώτα» ως επιχειρησιακή φιλοσοφία, παρέχουν την υπηρεσία για όλους τους πελάτες ολόψυχα.

  • Πελάτης από το Ιράν

    Πελάτης
  • Πελάτης από τη Ρωσία

    Πελάτης
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας