Να στείλετε μήνυμα
Y&X Beijing Technology Co., Ltd.

Διαδικασία που διυλίζει την αντικατάσταση σκονών κυανιδίου νατρίου χημικών ουσιών εξόρυξης χρυσού Yx500

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Y&X
Πιστοποίηση: ISO9001:2015 ISO14001:2015 ISO45001:2018
Αριθμό μοντέλου: YX500
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1TON
Τιμή: US $1650~2850/ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τσάντα, παλέτα
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: Χρυσός που διυλίζει τη χημική αντικατάσταση σκονών κυανιδίου νατρίου YX500 Λειτουργία: για να αντικαταστήσει το κυανίδιο νατρίου
Χρήση: Χρυσή διύλιση Ταιριάξτε: Διύλιση ορυχείου χρυσού
Δείγμα: Ναι Λέξη κλειδί: Χρυσός που διυλίζει τη χημική ουσία
Υψηλό φως:

διαδικασία που διυλίζει τις χημικές ουσίες εξόρυξης χρυσού

,

αντικατάσταση κυανιδίου νατρίου χημικών ουσιών εξόρυξης χρυσού

,

διαδικασία που διυλίζει τη χημική εξόρυξη χρυσού

Περιγραφή προϊόντων

Χρυσός που διυλίζει τη χημική αντικατάσταση σκονών κυανιδίου νατρίου YX500

Εισαγωγή προϊόντων

Αυτό το προϊόν είναι ένας νέος τύπος της διύλισης του αντιδραστηρίου που αναπτύσσεται ανεξάρτητα από την επιχείρησή μας. Είναι μια σειρά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που μπορεί εντελώς να αντικαταστήσει το κυανίδιο και να επιτύχει την αποδοτική διύλιση του χρυσού. Ο χρυσός διυλίζοντας πράκτορας συσχετίζεται κατάλληλος για ποικίλα χρυσός-περιέχοντας μετάλλευμα και υλικά και διυλίζοντας τις διαδικασίες, κυρίως συμπεριλαμβανομένου: χρυσό, ασημένιο μετάλλευμα οξειδίων, αρχικό μετάλλευμα, εντοιχιζόμενα τμήματα κυανιδίου, χρυσή συμπύκνωση, ψήνοντας σκουριά, λάσπη ανόδων, κ.λπ. που διυλίζουν, διύλιση λιμνών, πολτός ξυλάνθρακα, ανακατώνοντας διυλίζοντας και άλλες διαδικασίες διύλισης.

Διαδικασία που διυλίζει την αντικατάσταση σκονών κυανιδίου νατρίου χημικών ουσιών εξόρυξης χρυσού Yx500 0

 

Τα πλεονεκτήματά μας

1. Υπόβαθρο: περισσότερη από 40 εμπειρία εξορυκτικής βιομηχανίας ετών

 

2. Προϊόν: κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα, ειδικά για τα σύνθετα δύσκολα ορυκτά μεταλλεύματα

 

3. Υπηρεσία τεχνολογίας: ρυθμίστε τον τύπο και συστήστε το καταλληλότερο πρότυπο προϊόντων σύμφωνα με το διαφορετικό περιβάλλον εφαρμογής

 

4. Δείγματα παρεχόμενα

 

5. υπηρεσία 24 ωρών on-line

 

 

 

Οδηγία λειτουργίας

Χρήση: Χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως κυανίδιο του νατρίου στο σωρό που διυλίζει, διύλιση λιμνών και διύλιση αναταραχής του χρυσού Όρεγκον.
Ρύθμιση αλκαλικότητας: Γενικά, το pH του πηλού προσαρμόζεται σε 10-12 χρησιμοποιώντας τις αλκαλικές ουσίες όπως ο ασβέστης και το καυστικό νάτριο. Αφότου συσσωρεύεται επάνω το ακατέργαστο μετάλλευμα ή τίθεται στη λίμνη, η αλκαλικότητα πρέπει να προσαρμοστεί στο pH 11±1.
 

Δόση: Η δόση του χρυσού ντύνοντας πράκτορα CNLITE μπορεί να αναφερθεί στη δόση του κυανιδίου νατρίου. Η δόση της είναι περίπου 0,5 έως 1,0 μέρη ανά χίλια (500-1000g του αντιδραστηρίου/τόνος του μεταλλεύματος).
 

Προσθέστε τη μέθοδο: Μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί αφότου διαλύεται πλήρως στο κανονικό νερό θερμοκρασίας. Το ποσοστό διάλυσης επιταχύνεται συνήθως στο τρεχούμενο νερό ή μετά από τη λεπτομερή αναταραχή.
 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Y&X η Co. τεχνολογίας του Πεκίνου, ΕΠΕ, είναι επαγγελματικός προμηθευτής λύσης μείωσης ορυχείων μετάλλων, με τις κόσμος-οδηγώντας λύσεις για την πυρίμαχη μείωση. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε συσσωρεύσει την πλούσια επιτυχή εμπειρία στους τομείς του χαλκού, του μολυβδαίνιου, του χρυσού, του ασημιού, του μολύβδου, του ψευδάργυρου, του νικελίου, του μαγνήσιου, scheelite και άλλων ορυχείων μετάλλων, σπάνια ορυχεία μετάλλων όπως το κοβάλτιο, το παλλάδιο, το βισμούθιο και άλλα ορυχεία αμέταλλων όπως ο φθορίτης και ο φώσφορος. Και μπορεί να παρέχει τις προσαρμοσμένες λύσεις μείωσης σύμφωνα με τις ιδιότητες μεταλλεύματος του πελάτη και τους όρους παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των πιό προηγμένων μεθόδων μείωσης, τα αποδοτικότερα αντιδραστήρια μείωσης, για να εξασφαλίσει μέγιστα οφέλη για τους πελάτες.

Κατά τη διάρκεια των ετών από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει εστιάσει στην Ε&Α, παραγωγή και η εφαρμογή των αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον αντιδραστηρίων μείωσης, παρέχει την αποτελεσματική υποστήριξη για την κατασκευή των πράσινων ορυχείων βελτιώστε την αποδοτικότητα των αντιδραστηρίων μείωσης, βελτιώνοντας κατά συνέπεια την αποτελεσματική χρησιμοποίηση των πόρων Μερικά από τα νέα αντιδραστήρια επίπλευσής μας έχουν επιτρέψει σε μερικά ορυχεία που δεν μπορούν να παραγάγουν κανονικά τα προϊόντα για να επιτύχουν τη βιομηχανοποιημένη παραγωγή, που μετατρέπει τα απόβλητα σε θησαυρό!

Y&X η αποστολή των ανθρώπων είναι να κάνουν όλα τα ορυχεία στον κόσμο που επιλέγεται! Αυτό είναι η κινητήρια δύναμη και η πηγή προσπάθειας των ανθρώπων Y&X! Y&X οι άνθρωποι λαμβάνουν πάντα την αποστολή μας υπόψη και προσπαθούν σκληρά να υπερνικήσουν τις δυσκολίες και να προωθήσουν σε αυτήν την αποστολή!

Τα προϊόντα της επιχείρησής μας περιλαμβάνουν κυρίως:
Το υψηλής απόδοσης frother, η χρησιμοποιώντας επίδρασή του είναι καλύτερο από το κοινό frother όπως terpineol το πετρέλαιο, MIBC, κ.λπ.
Υψηλής απόδοσης συλλέκτης, το οποίο μπορεί να βελτιώσει το ποσοστό αποκατάστασης μετάλλων σε μεγαλύτερο βαθμό από τους παραδοσιακούς συλλέκτες
Το πρωτοποριακό κατευναστικό είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη σύνθετη πυρίμαχη μείωση υψηλό talc, του υψηλού άνθρακα και του υψηλού λεπτού αργίλου λάσπης. Το ειδικό κατευναστικό χαλκού παρέχει μια καλύτερη λύση για τις διαδικασίες μείωσης όπως ο χωρισμός χαλκού και μολυβδαίνιου
Τα υψηλής απόδοσης ενεργοποιητές και οι ρυθμιστές είναι επίσης ο ακρογωνιαίος λίθος της επιχείρησής μας για να βελτιώσουν το δείκτη μείωσης
Συγκρίνοντας με τα παγκόσμια τοπ εμπορικά σήματα, flocculent μας έχει την καλύτερη απόδοση δαπανών και την πλουσιότερη εμπειρία να εξαγάγει στις εφαρμογές.

 

 

FAQ

 

Το Q1.Where είναι το εργοστάσιό σας τοποθετημένο;

Το εργοστάσιό μας είναι στο shandong, Κίνα. Τοποθετημένος σε ένα ανεξάρτητο χημικό πάρκο.

 

Q2.Can μου δίνετε μια καλύτερη τιμή;

Εκτιμούμε τη συνεργασία με κάθε πελάτη και θα παράσχουμε σε σας την ευνοϊκότερη τιμή.

 

Q3. Πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε την ποιότητά σας;

Η παραγωγή μας υιοθετεί τον πλήρως αυτοματοποιημένο έλεγχο παραγωγής για να εξασφαλίσει τη συνοχή της παραγωγής και τη σταθερότητα της ποιότητας.

Έχουμε ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης παραγωγής. Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος εφαρμόζεται στις πρώτες ύλες, ημιτελή προϊόντα, τελικά - προϊόντα και προϊόντα αφήνοντας το εργοστάσιο.

Η ποιότητα πρώτα είναι πάντα η βασική αρχή της επιχείρησής μας. Υποστηρίζουμε επίσης τους πελάτες για να λάβουμε τα δείγματα για τη δοκιμή.

 

Το Q4.When είναι ο χρόνος παράδοσης;

Η ικανότητα παραγωγής μας: Xanthate: 50,000t/a Dithiophosphate: 20,000t/a Frother: 10,000t/a

Για τα συμβατικά προϊόντα, θα κρατήσουμε τον κατάλογο για να εξασφαλίσουμε έγκαιρη παράδοση μέσα στο χρόνο που απαιτείται από τους πελάτες.

 

Q5: Ποιος τύπος ναυτιλίας θα ήταν καλύτερος;

Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις των πελατών στα διαφορετικά rigions, κάνουμε τις παραδόσεις αεροπορικώς τη θάλασσα, το τραίνο, το φορτηγό, κ.λπ.

 

Q6: Ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να πληρώσει;

Η τράπεζα T/T, Paypal γίνεται αποδεκτή. Εάν έχετε μια καλύτερη ιδέα, καλωσορίστε για να μοιραστείτε με μας.

 

Q7: Μπορώ να πάρω ένα δείγμα;

Ναι, είστε ευπρόσδεκτοι να πάρετε τα δείγματα για τη δοκιμή.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά