Y&X Beijing Technology Co., Ltd.

Υποκατάστατο συλλεκτών Aero5100 αντιδραστηρίων επίπλευσης υψηλής επίδοσης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Y&X
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: YX09510C
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: USD $2560
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυπική αποστολή δεμάτων
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: Υποκατάστατο συλλεκτών Aero5100 αντιδραστηρίων επίπλευσης Ιδιότητες: Αντιδραστήρια επίπλευσης
Λειτουργία: Aero5100 υποκατάστατο Εφαρμογή: Εγκαταστάσεις επίπλευσης ορυχείου
Λέξη κλειδί: Συλλέκτης επίπλευσης μεταλλείας Πιστοποίηση: Mining reagent
Υψηλό φως:

συλλέκτες αντιδραστηρίων επίπλευσης υψηλής επίδοσης

,

aero5100 συλλέκτες αντιδραστηρίων επίπλευσης υποκατάστατων

,

aero5100 συλλέκτες υποκατάστατων στην επίπλευση αφρού

Περιγραφή προϊόντων

Υποκατάστατο συλλεκτών Aero5100 αντιδραστηρίων επίπλευσης

 

Εφαρμογή:

 

Χρησιμοποιείται για τη συλλογή των μεταλλευμάτων σουλφιδίου χαλκού. Έχει την πολύ ισχυρή ικανότητα συλλογής και την καλή επιλεκτικότητα. Υπό τους χαμηλούς όρους αλκαλικότητας, έχει την αδύνατη δυνατότητα συλλογής για τον πυρίτη. Έχει επίσης μια ισχυρή δυνατότητα χωρισμού για το μετάλλευμα χαλκός-ψευδάργυρου με τη σύνθετη συμβίωση, η οποία μπορεί σημαντικά να αυξήσει το ποσοστό αποκατάστασης σπάνιων και πολύτιμων μετάλλων όπως ο χρυσός και το ασήμι που συνδέονται με το Όρεγκον σουλφιδίου χαλκού. Έχει τη σταθερή φύση και είναι κατάλληλο και για τους όξινους και αλκαλικούς όρους.

 
Εμφάνιση:
Κίτρινο έως πορτοκαλί ελαιούχο υγρό
 
Συσκευασία:
1000kg/IBC ή 200kg/drum
 

Αποθήκευση:

1. Μην ελάτε σε επαφή με με τα ισχυρά οξειδωτικά, τους ισχυρούς μειώνοντας πράκτορες και τις ανοικτές φλόγες.

2. Το κατάστημα στη σκιά και αποφεύγει το φως.

Υποκατάστατο συλλεκτών Aero5100 αντιδραστηρίων επίπλευσης υψηλής επίδοσης 0
 
Η επιχείρησή μας

Y&X η Co. τεχνολογίας του Πεκίνου, ΕΠΕ, είναι επαγγελματικός προμηθευτής λύσης μείωσης ορυχείων μετάλλων, με τις κόσμος-οδηγώντας λύσεις για την πυρίμαχη μείωση. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε συσσωρεύσει την πλούσια επιτυχή εμπειρία στους τομείς του χαλκού, του μολυβδαίνιου, του χρυσού, του ασημιού, του μολύβδου, του ψευδάργυρου, του νικελίου, του μαγνήσιου, scheelite και άλλων ορυχείων μετάλλων, σπάνια ορυχεία μετάλλων όπως το κοβάλτιο, το παλλάδιο, το βισμούθιο και άλλα ορυχεία αμέταλλων όπως ο φθορίτης και ο φώσφορος. Και μπορεί να παρέχει τις προσαρμοσμένες λύσεις μείωσης σύμφωνα με τις ιδιότητες μεταλλεύματος του πελάτη και τους όρους παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των πιό προηγμένων μεθόδων μείωσης, τα αποδοτικότερα αντιδραστήρια μείωσης, για να εξασφαλίσει μέγιστα οφέλη για τους πελάτες.

Y&X η αποστολή των ανθρώπων είναι να κάνουν όλα τα ορυχεία στον κόσμο που επιλέγεται! Αυτό είναι η κινητήρια δύναμη και η πηγή προσπάθειας των ανθρώπων Y&X! Y&X οι άνθρωποι λαμβάνουν πάντα την αποστολή μας υπόψη και προσπαθούν σκληρά να υπερνικήσουν τις δυσκολίες και να προωθήσουν σε αυτήν την αποστολή!

Τα προϊόντα της επιχείρησής μας περιλαμβάνουν κυρίως:
Το υψηλής απόδοσης frother, η χρησιμοποιώντας επίδρασή του είναι καλύτερο από το κοινό frother όπως terpineol το πετρέλαιο, MIBC, κ.λπ.
Υψηλής απόδοσης συλλέκτης, το οποίο μπορεί να βελτιώσει το ποσοστό αποκατάστασης μετάλλων σε μεγαλύτερο βαθμό από τους παραδοσιακούς συλλέκτες
Το πρωτοποριακό κατευναστικό είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη σύνθετη πυρίμαχη μείωση υψηλό talc, του υψηλού άνθρακα και του υψηλού λεπτού αργίλου λάσπης. Το ειδικό κατευναστικό χαλκού παρέχει μια καλύτερη λύση για τις διαδικασίες μείωσης όπως ο χωρισμός χαλκού και μολυβδαίνιου
Τα υψηλής απόδοσης ενεργοποιητές και οι ρυθμιστές είναι επίσης ο ακρογωνιαίος λίθος της επιχείρησής μας για να βελτιώσουν το δείκτη μείωσης
Συγκρίνοντας με τα παγκόσμια τοπ εμπορικά σήματα, flocculent μας έχει την καλύτερη απόδοση δαπανών και την πλουσιότερη εμπειρία να εξαγάγει στις εφαρμογές.
 
FAQ

Το Q1.Where είναι το εργοστάσιό σας τοποθετημένο;
Το εργοστάσιό μας είναι στο shandong, Κίνα. Τοποθετημένος σε ένα ανεξάρτητο χημικό πάρκο.

Q2.Can μου δίνετε μια καλύτερη τιμή;
Εκτιμούμε τη συνεργασία με κάθε πελάτη και θα παράσχουμε σε σας την ευνοϊκότερη τιμή.

Q3. Πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε την ποιότητά σας;
Η παραγωγή μας υιοθετεί τον πλήρως αυτοματοποιημένο έλεγχο παραγωγής για να εξασφαλίσει τη συνοχή της παραγωγής και τη σταθερότητα της ποιότητας. Έχουμε ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης παραγωγής. Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος εφαρμόζεται στις πρώτες ύλες, ημιτελή προϊόντα, τελικά - προϊόντα και προϊόντα αφήνοντας το εργοστάσιο. Η ποιότητα πρώτα είναι πάντα η βασική αρχή της επιχείρησής μας. Υποστηρίζουμε επίσης τους πελάτες για να λάβουμε τα δείγματα για τη δοκιμή.

Το Q4.When είναι ο χρόνος παράδοσης;
Η ικανότητα παραγωγής μας: Xanthate: 50,000t/a Dithiophosphate: 20,000t/a Frother: 10,000t/a. Για τα συμβατικά προϊόντα, θα κρατήσουμε τον κατάλογο για να εξασφαλίσουμε έγκαιρη παράδοση μέσα στο χρόνο που απαιτείται από τους πελάτες.

Q5: Μπορώ να πάρω ένα δείγμα;
Ναι, είστε ευπρόσδεκτοι να πάρετε τα δείγματα για τη δοκιμή.
 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά