Να στείλετε μήνυμα
Y&X Beijing Technology Co., Ltd.

Yx09510c οι συλλέκτες αφρίζουν την επίπλευση αντικαθιστούν Aero5100 για τη χρυσή επεξεργασία χαλκού

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Y&X
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: YX09510C
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: USD $2560
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυπική αποστολή δεμάτων
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Ονομασία: Συλλέκτες Yx09510c Αντικαθιστούν το Aero5100 για την επεξεργασία του χαλκού χρυσού Σκοπός: Επεξεργασία χάλκινου χρυσού
Λειτουργία: YX09510c Αντικατάσταση Aero5100 Εφαρμογή: Επίπλευση μεταλλεύματος
Κλειστή λέξη: Συλλέκτες Ορυχείων Ταιριάξτε: Αντιδραστήρας πλωτήσεως εξόρυξης
Υψηλό φως:

αντικαταστήστε την επίπλευση αφρού συλλεκτών aero5100

,

επίπλευση αφρού συλλεκτών επεξεργασίας χαλκού

,

χρυσοί συλλέκτες επεξεργασίας στην επίπλευση αφρού

Περιγραφή προϊόντων

Συλλέκτες Yx09510c Αντικαθιστούν το Aero5100 για την επεξεργασία του χαλκού χρυσού

 

Εφαρμογή:

 

Χρησιμοποιείται για τη συλλογή ορυκτών θειικού χαλκού. Έχει πολύ ισχυρή ικανότητα συλλογής και καλή επιλεκτικότητα.Έχει επίσης ισχυρή ικανότητα διαχωρισμού μετάλλου χαλκού-ζινκού με σύνθετη συμβίωση, η οποία μπορεί να αυξήσει σημαντικά το ποσοστό ανάκτησης σπάνιων και πολύτιμων μετάλλων όπως ο χρυσός και το ασήμι που συνδέονται με το μεταλλικό ορυκτό θειικού χαλκού.Έχει σταθερή φύση και είναι κατάλληλο τόσο για όξινες όσο και για αλκαλικές συνθήκες.

 
Εμφάνιση:
Κίτρινο έως πορτοκαλί λιπαρό υγρό
 
Συσκευή:
1000 kg/IBC ή 200 kg/τυμπανο
Yx09510c οι συλλέκτες αφρίζουν την επίπλευση αντικαθιστούν Aero5100 για τη χρυσή επεξεργασία χαλκού 0
 
Η Εταιρία μας

Η Y&X Beijing Technology Co., Ltd, είναι ένας επαγγελματίας πάροχος λύσεων για την εξυπηρέτηση μεταλλικών ορυχείων, με κορυφαίες λύσεις για την ανθεκτική εξυπηρέτηση.Έχουμε συσσωρεύσει πλούσια επιτυχημένη εμπειρία στα πεδία του χαλκού, μολυβδένιο, χρυσό, ασήμι, μόλυβδο, ψευδάργυρο, νικέλιο, μαγνήσιο, σκιελίτη και άλλα μεταλλικά ορυχεία, σπάνια μεταλλικά ορυχεία όπως κοβάλτιο, παλλάδιο,Βίσμουθ και άλλα μη μεταλλικά ορυχεία, όπως φθορίτης και φωσφόροςΚαι μπορεί να παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις εκμετάλλευσης σύμφωνα με τις ιδιότητες ορυκτού του πελάτη και τις συνθήκες παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των πιο προηγμένων μεθόδων εκμετάλλευσης,τα πιο αποδοτικά αντιδραστήρια επωφελήσεως, για να εξασφαλιστεί το μέγιστο όφελος για τους πελάτες.

Τα προϊόντα της εταιρείας μας περιλαμβάνουν κυρίως:
Υψηλής αποδοτικότητας αφρός, το αποτέλεσμα χρήσης του είναι καλύτερο από το κοινό αφρό, όπως το έλαιο terpineol, το MIBC κλπ.
Συλλέκτης υψηλής απόδοσης, ο οποίος μπορεί να βελτιώσει το ποσοστό ανάκτησης μετάλλων σε μεγαλύτερο βαθμό από τους παραδοσιακούς συλλέκτες.
Το πρωτοποριακό καταθλιπτικό είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την επίλυση της σύνθετης ανθεκτικής επωφελήσεως υψηλής περιεκτικότητας σε ταλκ, υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα και υψηλής ποιότητας λάσπης/λίθιου.Το ειδικό καταθλιπτικό χαλκού παρέχει καλύτερη λύση για εργασίες προνομίσεως, όπως ο διαχωρισμός χαλκού και μολυβδενίου;
Οι ενεργοποιητές και οι ρυθμιστές υψηλής απόδοσης είναι επίσης ο ακρογωνιαίος λίθος της εταιρείας μας για τη βελτίωση του δείκτη ωφέλειας;
Σε σύγκριση με τις κορυφαίες μάρκες του κόσμου, το φλοκουλέντο μας έχει καλύτερη απόδοση κόστους και πλούσια εμπειρία σε εφαρμογές εξόρυξης.

 
Γενικές ερωτήσεις

Ε1.Πού βρίσκεται το εργοστάσιό σας;
Το εργοστάσιό μας είναι στο Σαντόνγκ της Κίνας.

Ε2.Μπορείτε να μου δώσετε καλύτερη τιμή;
Εκτιμούμε τη συνεργασία με κάθε πελάτη και θα σας προσφέρουμε την πιο ευνοϊκή τιμή.

Ε3. Πώς μπορείτε να εγγυηθείτε την ποιότητά σας;
Η παραγωγή μας υιοθετεί πλήρως αυτοματοποιημένο έλεγχο παραγωγής για να εξασφαλίσει τη συνέχεια της παραγωγής και τη σταθερότητα της ποιότητας.Εφαρμόζεται αυστηρός έλεγχος ποιότητας στις πρώτες ύλεςΗ ποιότητα πάντα ήταν η βασική αρχή της εταιρείας μας..

Ε4.Πότε είναι ο χρόνος παράδοσης;
Η παραγωγική μας ικανότητα: Ξάνθατη: 50.000 τόνους/έτος, Διτιοφωσφορικό: 20.000 τόνους/έτος, Φόμιμο: 10.000 τόνους/έτος.Θα κρατάμε αποθέματα για να διασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση μέσα στον χρόνο που απαιτούν οι πελάτες..

Ε5:Ποιο είδος αποστολής θα ήταν καλύτερο;
Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις των πελατών σε διάφορες περιοχές, πραγματοποιούμε τις παραδόσεις μέσω θαλάσσης, αέρα, τρένου, φορτηγών κλπ.

Ε6:Ποιος είναι ο βολικός τρόπος πληρωμής;
Αν έχετε μια καλύτερη ιδέα, καλωσορίστε να μοιραστείτε μαζί μας.

Ε7: Μπορώ να έχω ένα δείγμα;
Ναι, είστε ευπρόσδεκτοι να πάρετε δείγματα για εξέταση.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά