Y&X Beijing Technology Co., Ltd.

Κατευναστικό D481 άνθρακα αντιδραστηρίων μεταλλείας επίπλευσης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Y&X
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: D481
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: USD $2260
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυπική αποστολή δεμάτων
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Ορυχείο: Χαλκός/ορυχείο χαλκού Ιδιότητες: Χημική ουσία επίπλευσης
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Πιέστε τον άνθρακα Πρότυπο: Κατευναστικό D481 άνθρακα αντιδραστηρίων μεταλλείας επίπλευσης
Ταιριάξτε: Κατευναστικό επίπλευσης Λέξη κλειδί: Αντιδραστήριο μεταλλείας επίπλευσης
Υψηλό φως:

Αντιδραστήριο μεταλλείας επίπλευσης

,

d481 αντιδραστήριο μεταλλείας

,

κατευναστικό άνθρακα στη διαδικασία επίπλευσης αφρού

Περιγραφή προϊόντων

Κατευναστικό D481 άνθρακα αντιδραστηρίων μεταλλείας επίπλευσης
 

Εισαγωγή

 

Χρησιμοποίησε κυρίως για τα μεταλλεύματα μη σιδηρούχων μετάλλων που περιέχουν τον άνθρακα, το λεπτόκοκκο γραφίτη και το γραφίτη cryptocrystalline. Μπορεί αποτελεσματικά να εμποδίσει την είσοδο του άνθρακας-περιορισμού των μεταλλευμάτων στα εντοιχιζόμενα τμήματα, να αποφύγει τη δυσμενή παρέμβασή του στην επίπλευση, και να βελτιώσει το ποσοστό βαθμού και αποκατάστασης της συμπύκνωσης.

 

 

Περίπτωση:

 

Σε ένα ορυχείο χαλκού Sichuan, ο αρχικός βαθμός χαλκού μεταλλεύματος ήταν 0,8%, η περιεκτικότητα σε άνθρακα ήταν 6%, και 400 g/ton του ανασταλτικού παράγοντα προστέθηκε, ο βαθμός συμπύκνωσης χαλκού αυξήθηκε από 17% σε 22%, και το ποσοστό αποκατάστασης αυξήθηκε από 85% σε 91%, βελτιώνοντας πολύ την αποδοτικότητα

 

Εισαγωγή της επιχείρησης

 

Y&X η Co. τεχνολογίας του Πεκίνου, ΕΠΕ, είναι επαγγελματικός προμηθευτής λύσης μείωσης ορυχείων μετάλλων, με τις κόσμος-οδηγώντας λύσεις για την πυρίμαχη μείωση. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε συσσωρεύσει την πλούσια επιτυχή εμπειρία στους τομείς του χαλκού, του μολυβδαίνιου, του χρυσού, του ασημιού, του μολύβδου, του ψευδάργυρου, του νικελίου, του μαγνήσιου, scheelite και άλλων ορυχείων μετάλλων, σπάνια ορυχεία μετάλλων όπως το κοβάλτιο, το παλλάδιο, το βισμούθιο και άλλα ορυχεία αμέταλλων όπως ο φθορίτης και ο φώσφορος. Και μπορεί να παρέχει τις προσαρμοσμένες λύσεις μείωσης σύμφωνα με τις ιδιότητες μεταλλεύματος του πελάτη και τους όρους παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των πιό προηγμένων μεθόδων μείωσης, τα αποδοτικότερα αντιδραστήρια μείωσης, για να εξασφαλίσει μέγιστα οφέλη για τους πελάτες.

Κατά τη διάρκεια των ετών από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει εστιάσει στην Ε&Α, παραγωγή και η εφαρμογή των αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον αντιδραστηρίων μείωσης, παρέχει την αποτελεσματική υποστήριξη για την κατασκευή των πράσινων ορυχείων βελτιώστε την αποδοτικότητα των αντιδραστηρίων μείωσης, βελτιώνοντας κατά συνέπεια την αποτελεσματική χρησιμοποίηση των πόρων Μερικά από τα νέα αντιδραστήρια επίπλευσής μας έχουν επιτρέψει σε μερικά ορυχεία που δεν μπορούν να παραγάγουν κανονικά τα προϊόντα για να επιτύχουν τη βιομηχανοποιημένη παραγωγή, που μετατρέπει τα απόβλητα σε θησαυρό!

Y&X η αποστολή των ανθρώπων είναι να κάνουν όλα τα ορυχεία στον κόσμο που επιλέγεται! Αυτό είναι η κινητήρια δύναμη και η πηγή προσπάθειας των ανθρώπων Y&X! Y&X οι άνθρωποι λαμβάνουν πάντα την αποστολή μας υπόψη και προσπαθούν σκληρά να υπερνικήσουν τις δυσκολίες και να προωθήσουν σε αυτήν την αποστολή!

Τα προϊόντα της επιχείρησής μας περιλαμβάνουν κυρίως:
Το υψηλής απόδοσης frother, η χρησιμοποιώντας επίδρασή του είναι καλύτερο από το κοινό frother όπως terpineol το πετρέλαιο, MIBC, κ.λπ.
Υψηλής απόδοσης συλλέκτης, το οποίο μπορεί να βελτιώσει το ποσοστό αποκατάστασης μετάλλων σε μεγαλύτερο βαθμό από τους παραδοσιακούς συλλέκτες
Το πρωτοποριακό κατευναστικό είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη σύνθετη πυρίμαχη μείωση υψηλό talc, του υψηλού άνθρακα και του υψηλού λεπτού αργίλου λάσπης. Το ειδικό κατευναστικό χαλκού παρέχει μια καλύτερη λύση για τις διαδικασίες μείωσης όπως ο χωρισμός χαλκού και μολυβδαίνιου
Τα υψηλής απόδοσης ενεργοποιητές και οι ρυθμιστές είναι επίσης ο ακρογωνιαίος λίθος της επιχείρησής μας για να βελτιώσουν το δείκτη μείωσης
Συγκρίνοντας με τα παγκόσμια τοπ εμπορικά σήματα, flocculent μας έχει την καλύτερη απόδοση δαπανών και την πλουσιότερη εμπειρία να εξαγάγει στις εφαρμογές.

Y&X η επιχείρηση είναι πρόθυμη να παρέχει σε σας την καλύτερη μιας στάσης λύση μείωσης. Χέρι-χέρι για μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση, ανυπομονούμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με σας!

 

FAQ

Το Q1.Where είναι το εργοστάσιό σας τοποθετημένο;
Το εργοστάσιό μας είναι στο shandong, Κίνα. Τοποθετημένος σε ένα ανεξάρτητο χημικό πάρκο.

Q2.Can μου δίνετε μια καλύτερη τιμή;
Εκτιμούμε τη συνεργασία με κάθε πελάτη και θα παράσχουμε σε σας την ευνοϊκότερη τιμή.

Q3. Πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε την ποιότητά σας;
Η παραγωγή μας υιοθετεί τον πλήρως αυτοματοποιημένο έλεγχο παραγωγής για να εξασφαλίσει τη συνοχή της παραγωγής και τη σταθερότητα της ποιότητας. Έχουμε ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης παραγωγής. Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος εφαρμόζεται στις πρώτες ύλες, ημιτελή προϊόντα, τελικά - προϊόντα και προϊόντα αφήνοντας το εργοστάσιο. Η ποιότητα πρώτα είναι πάντα η βασική αρχή της επιχείρησής μας. Υποστηρίζουμε επίσης τους πελάτες για να λάβουμε τα δείγματα για τη δοκιμή.

Q4: Ποιος τύπος ναυτιλίας θα ήταν καλύτερος;
Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις των πελατών στα διαφορετικά rigions, κάνουμε τις παραδόσεις αεροπορικώς τη θάλασσα, το τραίνο, το φορτηγό, κ.λπ.

Q5: Ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να πληρώσει;
Η τράπεζα T/T, Paypal γίνεται αποδεκτή. Εάν έχετε μια καλύτερη ιδέα, καλωσορίστε για να μοιραστείτε με μας.

Q6: Μπορώ να πάρω ένα δείγμα;
Ναι, είστε ευπρόσδεκτοι να πάρετε τα δείγματα για τη δοκιμή.
 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά