Να στείλετε μήνυμα
Y&X Beijing Technology Co., Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-15001076033

WhatsApp : +8615001076033

Free call

Τα εγκαταλειμμένα ορυχεία που συχνάζουν την Ινδονησία

March 20, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα εγκαταλειμμένα ορυχεία που συχνάζουν την Ινδονησία

  

Η εξουσιοδότηση πολλών χωρών για τον καθαρισμό μετα-λειτουργιών ως τμήμα της άδειας μεταλλείας που εκδίδεται πριν από τις διαδικασίες αρχίζει. Στις περιοχές με τα αποτελεσματικά συστήματα επιβολής νόμου, αυτές οι προτάσεις περιορίζουν την ευθύνη της επιχείρησης εξαγωγής στην επιστολή της άδειας. Ενώ μια λειτουργία στις ΗΠΑ, παραδείγματος χάριν, να διακινδυνεύσει μια δικαστική μάχη με κάποιο που εκριζώνει το toe τους σε ένα απορριμμένο κράνος 30 έτη αργότερα, μια πρόταση καθαρισμού θα διευκρίνιζε τη συγκεκριμένη ευθύνη μιας επιχείρησης: τίποτα λιγότεροι, και τίποτα περισσότεροι.

Στις χώρες με τη λιγότερο αποτελεσματική επιβολή του καθαρισμού, αυτές οι προτάσεις αντιπροσωπεύουν αντ' αυτού έναν κίνδυνο οι ίδιοι. Μόλις τελειώσουν οι διαδικασίες, μπορεί ένας κάτοχος συμβάσεων να είναι σίγουρος ότι η ευθύνη τους τελειώνει; Μπορούν να είναι βέβαιοι ότι η κυβέρνηση θα σημειώσει τα πρότυπα του καθαρισμού; Σε 30 έτη " - χρόνος, εκείνη η κυβέρνηση θα κατηγορήσει τον κάτοχο αδειών για την μη πραγματοποίηση της σύμβασης, ή ενεργειών τους δεν ήταν ποτέ υπεύθυνα για κατά πρώτο λόγο;

Αυτές είναι ερωτήσεις ότι οι ινδονησιακές μεταλλευτικές εταιρείες ρωτιούνται χωρίς τη σαφή απάντηση. Μερικοί στη δύναμη έχουν βεβαίως τη θέληση να εξασφαλίσουν τον αποτελεσματικούς καθαρισμό και την εγγραφή ορυχείων μετα-λειτουργιών, αλλά αντιμετωπίζουν ένα αποθαρρυντικό έργο να βελτιωθούν οι διοικητικές μέριμνες μεταλλείας στη χώρα. Υπό τις παρούσες συνθήκες, 2.000 μη καταγεγραμμένα ορυχεία θα μπορούσαν να σταθούν με το δρόμο του φωτεινού μέλλοντος της χώρας.

Ινδονησία, εγκαταλειμμένα ορυχεία, και οι συνέπειες της δωροδοκίας

Σαν εξαγωγέα παγκόσμιου μέγιστο θερμικό άνθρακα, να εξαγάγει παίζει έναν μεγάλο ρόλο στην οικονομία της Ινδονησίας. Ο ινδονησιακός νόμος θεωρεί τις μεταλλευτικές εταιρείες αρμόδιο για να καθαρίσει μετά από την ανασκαφή, αλλά αυτοί οι νόμοι πηγαίνουν συχνά χωρίς ισχύ.

 

Μέρος του προβλήματος εναπόκειται στους νόμους οι ίδιοι. Ο οικολόγος Δαβίδ Woodbury έγραψε για μη κερδοσκοπικό Mongabay: «Ο νόμος δηλώνει ότι οι επιχειρήσεις άνθρακα πρέπει να αποκαταστήσουν το “αρχικό όρο” του τοπίου — ένας μη ρεαλιστικός στόχος που ακόμη και στα σενάρια καλύτερος-περίπτωσης δεν υποστηρίζεται από την τρέχουσα επιστήμη στην αποκατάσταση ορυχείων.

 

«Με την υποβολή προτάσεων ότι η αποκατάσταση του “αρχικού όρου” είναι δυνατή, ο νόμος καλύπτει την έκταση και την κλίμακα της υποβάθμισης που αφήνονται πίσω μετά από τη μεταλλεία επιφάνειας. Παραποιεί αυτό που είναι εφικτό μέσω της οικολογικής αποκατάστασης,» Woodbury που τελειώνουν.

 

Χωρίς αποτελεσματική επιβολή, η αποκατάσταση ορυχείων γίνεται μια “περιττή” δαπάνη για εκείνους που οδηγούνται μόνο από το κέρδος. Να καθαρίσει επάνω τα ορυχεία κάνει που το κάνει λιγότερο ανταγωνιστικό χωρίς την απτή ανταμοιβή.

 

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο μέσος Ινδονήσιος δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για να καθαρίσει επάνω τα πρώην-ορυχεία. Μεταξύ 2014 και 2020, 168 άνθρωποι πέθαναν μετά από να περιέλθουν στα εγκαταλειμμένα κοιλώματα, τα οποία απότομος-πλαισιώνονται συχνά και γεμίζουν με το νερό. Μια παράλληλη βιομηχανία της παράνομης μεταλλείας προκαλεί μερικών από αυτούς, επίσης βάζοντας τους εργαζομένους σε κίνδυνο χωρίς τις συνέπειες, και χωρίς την ευθύνη για να καθαρίσει μετά από το τέλος των διαδικασιών.

 

Ο προϊστάμενός μας νομικού και τμήματος δικτύων, Muh Jamil, που δηλώνεται στο @KompasTV ότι υπάρχουν διάφοροι ρόλοι των ανώτερων υπαλλήλων αστυνομίας στην υποστήριξη των παράνομων διαδικασιών μεταλλείας σύμφωνα με finding.#illegalmining JATAM το #percumalaporpolisi το #tambangilegal pic.twitter.com/HBddlRLeKS #Polri

 

— Δίκτυο υπεράσπισης μεταλλείας – Ινδονησία (@JATAMupdates) στις 29 Νοεμβρίου 2022

Σύμφωνα με το ινδονησιακό Υπουργείο μεταλλεύματος και πόρων ενέργειας, 2.741 παράνομα ορυχεία αναπτύσσουν δραστηριότητες στη χώρα. Αυτές οι παράνομες διαδικασίες μπορούν μόνο να επιζήσουν με την πληρωμή της επιβολής τοπικού νόμου για τη σιωπή τους, η οποία το ινδονησιακό εμπορικό σώμα JATAM μεταλλείας λέει συμβαίνει σε διάφορα επίπεδα.

 

Να καθαρίσει επάνω την ινδονησιακή μεταλλεία σημαίνει επάνω την ινδονησιακή αστυνομία

Αυτό δυναμικό των ανθρακωρύχων που πληρώνουν στους ανώτερους υπαλλήλους τις ανεπίσημες αρκούδες πολλές από τις σφραγίδες περισσότερων ειλικρινών νομικών διαδικασιών, έτσι θεωρητικά, η μετάβαση σε ένα πιό γερό νομικό πλαίσιο μπορεί να μην είναι αδύνατο. Αλλά πρόσφατα, το επίκεντρο έχει γυρίσει επάνω στην ινδονησιακή αστυνομία.

 

Στα τέλη του 2022, οι ταυτόχρονες κυβερνητικές εκθέσεις πριονιών σκανδάλων κατηγορούν την αστυνομία για μια ογκώδη καταστροφή πλήθους, ένας ανώτερος υπάλληλος που κατηγορείται για την εμπορία ναρκωτικών, η υψηλού προφίλ δοκιμή μιας αστυνομίας γενικής και ένας προηγούμενος ανώτερος υπάλληλος αναγνωρίζουν στη συστηματική συμμετοχή της αστυνομίας στην παράνομη μεταλλεία.

 

Η αστυνομία της χώρας αναγκάζει τις προσπάθειες με τους ισχυρισμούς της δωροδοκίας, της βιαιότητας και να ενεργήσει επάνω από το νόμο. Μια έκθεση από την ακεραιότητα Gan γνωμοδότησης λέει ότι δύο σε πέντε Ινδονησίους εξετάζουν των περισσότερων ή όλη την αστυνομία όπως διεφθαρμένη. Περίπου 30% Ινδονησίων έχουν πληρώσει τις δωροδοκίες στην αστυνομία.

 

 

το https://www.mining-technology.com/features/abandoned-mines-indonesia-kalimantan/

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας