Να στείλετε μήνυμα
Y&X Beijing Technology Co., Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-15001076033

WhatsApp : +8615001076033

Free call

Μειώσεις δασμών νέα απόδειξη ανοίγματος

December 22, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μειώσεις δασμών νέα απόδειξη ανοίγματος

Οι μειώσεις καλύπτουν διάφορους τομείς και αποσκοπούν στην ενίσχυση των εμπορικών δεσμών

Ο νέος γύρος μειώσεων των εισαγωγικών δασμών της Κίνας, που ανακοινώθηκε την Πέμπτη, υπογραμμίζει τη δέσμευση της χώρας να ανοίξει περαιτέρω την οικονομία της και να προωθήσει τη διεθνή εμπορική συνεργασία.Οι αξιωματούχοι και οι ειδικοί είπαν.

Οι μειώσεις των δασμών θα καλύπτουν διάφορους τομείς όπως η προηγμένη κατασκευή, η ιατρική περίθαλψη και η γεωργία και στοχεύουν στην παροχή προμηθειών υψηλής ποιότητας για την κάλυψη των αναγκών του κοινού.Αυτό θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των εγχώριων βιομηχανιών και θα οδηγήσει σε υψηλής ποιότητας ανάπτυξη., είπαν.

Η Κίνα θα εφαρμόσει προσωρινά δασμολογικά επιτόκια εισαγωγής χαμηλότερα από τα επιτόκια της χώρας των περισσότερων ευνοϊκών συνθηκών για 1.010 είδη από την 1η Ιανουαρίου.Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Τελωνειακού Δασμού του Κρατικού Συμβουλίου.

Οι εισαγωγικοί δασμοί για βασικούς πόρους, εξοπλισμό και εξαρτήματα που είναι σπάνια στην εγχώρια αγορά, όπως τα στρώματα διάχυσης αερίου (βασικά εξαρτήματα σε διάφορους τύπους κυψελών καυσίμου),θα μειωθεί για να διευκολυνθεί η ανάπτυξη των προηγμένων βιομηχανιών παραγωγής της χώρας, είπε η επιτροπή.

Ορισμένα φάρμακα κατά του καρκίνου και φάρμακα για σπάνιες ασθένειες, καθώς και σχετικές πρώτες ύλες, θα υπόκεινται σε μηδενικούς δασμούς εισαγωγής.θα μειωθούν οι εισαγωγικοί δασμοί για τα τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς και άλλα συναφή προϊόνταΗ Εpiιτροpiή δηλώνει ότι η piρόταση αυτή θα piροστατεύσει καλύτερα την υγεία των piολιτών με piρομήθειες υψηλής piοιότητας.

Για την υποστήριξη της ανάπτυξης του γεωργικού τομέα, θα μειωθούν οι εισαγωγικοί δασμοί για το γλυκό καλαμπόκι, τον κλοριάνδρο και τους σπόρους βελονιού.Ενώ οι δασμοί εξαγωγής για το αλουμίνιο υψηλής καθαρότητας θα μειωθούν για να ενθαρρυνθεί η ανάπτυξη της βιομηχανίας νέων υλικών της χώρας, είπε η επιτροπή.

The purpose of the latest tariff reductions is to expand high-standard opening-up and make better use of the resources and markets both domestically and internationally while preserving stability and efficiency in the country's industrial and supply chains, δήλωσε ο Wu Hongmei, διευθυντής του Τελωνειακού Τμήματος στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ένας άλλος στόχος είναι η ενθάρρυνση των εγχώριων βιομηχανιών να προωθήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την αναβάθμιση, να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους στη διεθνή σκηνή,και να προωθήσουν ισχυρότερους εσωτερικούς κινητήρες της οικονομικής ανάπτυξηςΟ Γου είπε.

Η απόφαση να μειωθούν οι εισαγωγικοί δασμοί καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των δικών της αναγκών, της ανάπτυξης της βιομηχανίας και της επιθυμίας της Κίνας να βελτιώσει την ευημερία των πολιτών της, δήλωσε ο Tu Xinquan,επικεφαλής του Κινέζικου Ινστιτούτου Μελετών του ΠΟΕ, το οποίο αποτελεί μέρος του Πανεπιστημίου Διεθνούς Επιχειρήσεων και Οικονομικών στο Πεκίνο.

Με την ευθυγράμμιση του ρυθμού των μειώσεων των δασμών με τις οικονομικές ανάγκες της χώρας,Η Κίνα επιδιώκει να προωθήσει ένα πιο ανοιχτό και χωρίς αποκλεισμούς οικονομικό τοπίο και να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για περισσότερες ξένες επιχειρήσεις να εισέλθουν στην κινεζική αγοράΕίπε ο Τού.

Το τεράστιο μέγεθος της αγοράς της Κίνας παρουσιάζει μια σειρά από ευκαιρίες για τις χώρες σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας νέους δρόμους για διεθνή συνεργασία, δήλωσε ο Gao Lingyun,ερευνητής στο Ινστιτούτο Παγκόσμιας Οικονομίας και Πολιτικής, η οποία αποτελεί μέρος της Κινέζικης Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών.

Οι προσαρμογές των δασμών αποτελούν κρίσιμο συστατικό των προσπαθειών της Κίνας για την οικοδόμηση ενός παγκόσμιου δικτύου ελεύθερου εμπορίου υψηλού επιπέδου και τη διευκόλυνση μιας πιο ομαλής ροής αγαθών και επενδύσεων,προώθηση της κοινής ανάπτυξης παγκοσμίωςΟ Γκάο είπε.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας