Να στείλετε μήνυμα
Y&X Beijing Technology Co., Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-15001076033

WhatsApp : +8615001076033

Free call

Η Σενζέν αναφέρει αύξηση στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο το 2023

January 15, 2024

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Σενζέν αναφέρει αύξηση στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο το 2023

Η νότια μητρόπολη της Κίνας της Shenzhen ανέφερε συνολικό όγκο εξωτερικού εμπορίου διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου 326,53 δισεκατομμυρίων γιουάν (περίπου 45,96 δισεκατομμύρια δολάρια), αυξημένο κατά 74,4% σε ετήσια βάση,Το δημοτικό γραφείο εμπορίου είπε το Σάββατο.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο αριθμός των επιχειρήσεων εξαγωγής διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου στο Shenzhen ξεπερνά τώρα το 150,000, που αντιπροσωπεύουν σχεδόν τους μισούς Κινέζους πωλητές σε πλατφόρμες όπως Alibaba.com, AliExpress, Lazada και eBay, και το ένα τρίτο των Κινέζων πωλητών στο Amazon προέρχονται από την Shenzhen.

Με ένα υγιές πολιτικό σύστημα και ανώτερο επιχειρηματικό περιβάλλον, η Σενζέν έχει προσελκύσει γνωστές εγχώριες πλατφόρμες, όπως η Douyin, η JD Worldwide και η Alibaba, καθώς και τους ξένους ομολόγους τους,να αυξήσουν τις επενδύσεις τους εκείΗ Amazon άνοιξε το πρώτο κέντρο καινοτομίας στον κόσμο στο Shenzhen τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.Σύντομα θα δημιουργήσει την έδρα της στην Κίνα στην μητρόπολη.

Από τον Νοέμβριο του 2023, η έκταση των αποθηκών στο εξωτερικό που κατασκευάστηκαν και λειτουργούν από τις επιχειρήσεις της Shenzhen ξεπέρασε τα 3,8 εκατ. τετραγωνικά μέτρα,αύξηση περίπου 1 εκατομμυρίου τετραγωνικών μέτρων σε σύγκριση με το 2022.

Μέχρι στιγμής, η Shenzhen διαθέτει 16 λιμάνια εμπορευμάτων και 11 σημεία τελωνειακής εποπτείας και τελωνειακές περιοχές για διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο,που υποστηρίζει έντονα την επέκταση και την αύξηση της οικονομίας του διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας