Να στείλετε μήνυμα
Y&X Beijing Technology Co., Ltd.

Χημική ουσία κατευναστικών D481 επίπλευσης άνθρακα για τη μεταλλεία

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Y&X
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: D481
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: USD $2260
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυπική αποστολή δεμάτων
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Το δικό μου.: Χρυσό χαλκό Ειδικότητα: Χημική ουσία επίπλευσης
Τύπος: Ανθρακονεκτικό D481 Χημικό για πλεύση στα ορυχεία Ειδικότητες: Χημική ουσία για πλεύση στα ορυχεία
Σχήμα: Ανθρακονηκονηκονηκον D481 Κλειστή λέξη: Κατευναστικό επίπλευσης
Υψηλό φως:

κατευναστικό επίπλευσης άνθρακα

,

d481 κατευναστικό επίπλευσης

,

Κατευναστικό επίπλευσης μεταλλείας

Περιγραφή προϊόντων

Ανθρακονεκτικό D481 Χημικό για πλεύση στα ορυχεία

Εισαγωγή

 

Χρησιμοποιείται κυρίως για μεταλλικά μετάλλια μη σιδηροειδών που περιέχουν άνθρακα, λεπτόσφαιρικό γραφίτη και κρυπτοκρυσταλλικό γραφίτη.,να αποφεύγεται η δυσμενής παρεμβολή του στην επιβίωση και να βελτιώνεται η ποιότητα και ο ρυθμός ανάκτησης του συμπυκνωμένου.

 

 

Χρήση:

 

Η δοσολογία είναι 100-500 g/τόνο στο μετάλλιο.

 

Εισαγωγή της εταιρείας

 

Η Y&X Beijing Technology Co., Ltd, είναι ένας επαγγελματίας πάροχος λύσεων για την εξυπηρέτηση μεταλλικών ορυχείων, με κορυφαίες λύσεις για την ανθεκτική εξυπηρέτηση.Έχουμε συσσωρεύσει πλούσια επιτυχημένη εμπειρία στα πεδία του χαλκού, μολυβδένιο, χρυσό, ασήμι, μόλυβδο, ψευδάργυρο, νικέλιο, μαγνήσιο, σκιελίτη και άλλα μεταλλικά ορυχεία, σπάνια μεταλλικά ορυχεία όπως κοβάλτιο, παλλάδιο,Βίσμουθ και άλλα μη μεταλλικά ορυχεία, όπως φθορίτης και φωσφόροςΚαι μπορεί να παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις εκμετάλλευσης σύμφωνα με τις ιδιότητες ορυκτού του πελάτη και τις συνθήκες παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των πιο προηγμένων μεθόδων εκμετάλλευσης,τα πιο αποδοτικά αντιδραστήρια επωφελήσεως, για να εξασφαλιστεί το μέγιστο όφελος για τους πελάτες.

Κατά τη διάρκεια των ετών από την ίδρυσή της, η εταιρεία επικεντρώθηκε στην έρευνα και ανάπτυξη, την παραγωγή και την εφαρμογή αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον αντιδραστηρίων επωφελισμού,να παρέχει αποτελεσματική υποστήριξη για την κατασκευή πράσινων ορυχείων- βελτίωση της αποτελεσματικότητας των αντιδραστηρίων κατεργασίας, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων·Ορισμένα από τα νέα αντιδραστήρια πλεύσης μας επέτρεψαν σε ορισμένα ορυχεία που δεν μπορούν κανονικά να παράγουν προϊόντα να επιτύχουν βιομηχανική παραγωγή., μετατρέποντας τα απόβλητα σε θησαυρό!

Η αποστολή των ανθρώπων του Y&X είναι να κάνουν όλα τα ορυχεία στον κόσμο να επιλέγονται!Οι άνθρωποι του Y&X πάντα έχουν κατά νου την αποστολή μας και προσπαθούν σκληρά να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να προχωρήσουν σε αυτή την αποστολή!

Τα προϊόντα της εταιρείας μας περιλαμβάνουν κυρίως:
Υψηλής αποδοτικότητας αφρός, το αποτέλεσμα χρήσης του είναι καλύτερο από το κοινό αφρό, όπως το έλαιο terpineol, το MIBC κλπ.
Συλλέκτης υψηλής απόδοσης, ο οποίος μπορεί να βελτιώσει το ποσοστό ανάκτησης μετάλλων σε μεγαλύτερο βαθμό από τους παραδοσιακούς συλλέκτες.
Το πρωτοποριακό καταθλιπτικό είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την επίλυση της σύνθετης ανθεκτικής επωφελήσεως υψηλής περιεκτικότητας σε ταλκ, υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα και υψηλής ποιότητας λάσπης/λίθιου.Το ειδικό καταθλιπτικό χαλκού παρέχει καλύτερη λύση για εργασίες προνομίσεως, όπως ο διαχωρισμός χαλκού και μολυβδενίου;
Οι ενεργοποιητές και οι ρυθμιστές υψηλής απόδοσης είναι επίσης ο ακρογωνιαίος λίθος της εταιρείας μας για τη βελτίωση του δείκτη ωφέλειας.
Σε σύγκριση με τις κορυφαίες μάρκες του κόσμου, το φλοκουλέντο μας έχει καλύτερη απόδοση κόστους και πλούσια εμπειρία σε εφαρμογές εξόρυξης.

Η εταιρεία Y&X είναι πρόθυμη να σας προσφέρει την καλύτερη λύση επωφελίας.

 

Γενικές ερωτήσεις

Ε1.Πού βρίσκεται το εργοστάσιό σας;
Το εργοστάσιό μας είναι στο Σαντόνγκ της Κίνας.

Ε2.Μπορείτε να μου δώσετε καλύτερη τιμή;
Εκτιμούμε τη συνεργασία με κάθε πελάτη και θα σας προσφέρουμε την πιο ευνοϊκή τιμή.

Ε3. Πώς μπορείτε να εγγυηθείτε την ποιότητά σας;
Η παραγωγή μας υιοθετεί πλήρως αυτοματοποιημένο έλεγχο παραγωγής για να εξασφαλίσει τη συνέχεια της παραγωγής και τη σταθερότητα της ποιότητας. Έχουμε ένα αυστηρό σύστημα διαχείρισης ποιότητας παραγωγής. Εφαρμόζεται αυστηρός έλεγχος ποιότητας στις πρώτες ύλες, στα ημιτελή προϊόντα, στα τελικά προϊόντα και στα προϊόντα που φεύγουν από το εργοστάσιο. Η ποιότητα πρώτα ήταν πάντα η βασική αρχή της εταιρείας μας.

Ε4:Ποιο είδος αποστολής θα ήταν καλύτερο;
Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις των πελατών σε διάφορες περιοχές, Παραδίδουμε με τη θάλασσα, τον αέρα, το τρένο, το φορτηγό, κλπ.

Ε5:Ποιος είναι ο βολικός τρόπος πληρωμής;
Αν έχετε μια καλύτερη ιδέα, καλωσορίστε να μοιραστείτε μαζί μας.

Ε6: ΜπορείΕγώ...Να πάρω δείγμα;
Ναι, είστε ευπρόσδεκτοι να πάρετε δείγματα για εξέταση.
 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά