Y&X Beijing Technology Co., Ltd.

Υψηλά αντιδραστήρια επίπλευσης αφρού ορυχείων περιεκτικότητας σε λάσπη, επίπλευση Frothers Q25

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Y&X
Πιστοποίηση: ISO9001:2015 ISO14001:2015 ISO45001:2018
Αριθμό μοντέλου: Q25
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1Ton
Τιμή: US $2350~2950/ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τύμπανο χάλυβα. /Τύμπανο IBC.
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

τύπος: Q25 Εφαρμογή: Υψηλά ορυχεία περιεκτικότητας σε λάσπη
Δείγματα: ναι Προέλευση: Κίνα
Χρήση: Επίπλευση ορυχείου Βαθμός: Ειδικό αντιδραστήριο
Υψηλό φως:

Υψηλά αντιδραστήρια επίπλευσης αφρού ορυχείων λάσπης

,

Υψηλή επίπλευση Frothers ορυχείων λάσπης

,

Επίπλευση Frothers Q25

Περιγραφή προϊόντων

Y&X κατοχυρώστε το αντιδραστήριο Frother Q25 με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ειδικά για το ορυχείο με την υψηλή περιεκτικότητα σε λάσπη

Χρονική ανοχή

Ποσότητα (τόνος)

1 - 16,6

<100

>100

Est. Χρόνος (ημέρες)

10

20

Για να συζητηθεί

Επίπλευση frother Q25, ηλέκτρινη ή σκοτεινή καφετιά ελαιούχος υγρή, μικρή μυρωδιά. Είναι κατάλληλο για τη διαδικασία μείωσης του μεταλλεύματος οξειδίων, του μη σιδηρούχου μεταλλεύματος και του μεταλλεύματος πολύτιμων μετάλλων με την υψηλή περιεκτικότητα σε λάσπη. Το frother έχει τις ομοιόμορφες φυσαλίδες φυσαλίδων, μεγάλες φυσαλίδες και η καλή επίδραση μεταλλοποίησης, που είναι συμβάλλουσα στη βελτίωση του βαθμού συμπύκνωσης, και η δόση είναι γενικά 5-30g/t.

Υψηλά αντιδραστήρια επίπλευσης αφρού ορυχείων περιεκτικότητας σε λάσπη, επίπλευση Frothers Q25 0
 

 

Χρήσεις

(1) Είναι κατάλληλο για τη λειτουργία επίπλευσης με το υψηλό περιεχόμενο της πέτρας τύρφης στο ακατέργαστο Όρεγκον. Μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει το ιξώδες του αφρού επίπλευσης, να βελτιώσει την αποδοτικότητα χωρισμού των μεταλλευμάτων στόχων, και να επιτύχει το σκοπό το βαθμό συμπύκνωσης και το ποσοστό αποκατάστασης.

 

(2) Είναι κατάλληλο για τους όρους επίπλευσης του λεπτού και λεπτού μεγέθους λείανσης των μεταλλευμάτων στόχων στο αρχικό Όρεγκον. Για να βελτιώσει την αποδοτικότητα χωρισμού των μεταλλευμάτων στόχων, να μειώσει ή να αποβάλει την παρέμβαση gangue των μεταλλευμάτων στην αποκατάσταση των μεταλλευμάτων στόχων, και να βελτιώσει το δείκτη μείωσης.

 

 

 

Λεπτομέρειες:

 

Το άχρωμο διαφανές υγρό με τη χαρακτηριστική μυρωδιά είναι αναμίξιμο με τον περισσότερο συνηθισμένο οργανικό διαλύτη. Η διαλυτότητά της είναι 1,7% σε 20Oc, μικρός υδροδιαλυτός, βαρύτητα 0,813, χημική σταθερότητα ιδιοτήτων, και υψηλό περιεχόμενο των ενεργών συστατικών.

 

Y&X ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

1.Background: πάνω από 30 έτη εμπειρίας μεταλλείας

2.Product: Κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα, ειδικά για τα σύνθετα δύσκολα ορυκτά μεταλλεύματα

3.Technical υπηρεσία: ρυθμίστε τον τύπο σύμφωνα με το διαφορετικό περιβάλλον εφαρμογής και συστήστε το καταλληλότερο πρότυπο προϊόντων

4.Technical επιτόπια υπηρεσία του μηχανικού: φθάστε επί του τόπου μέσα σε 24 ώρες

5.Samples παρεχόμενο

6.OEM υπηρεσία

υπηρεσία 7,24 ωρών on-line

8.  Ετήσια ικανότητα παραγωγής των αντιδραστηρίων επίπλευσης: Xanthate έτος 50.000 τόνου Dithiophosphate έτος 20.000 τόνου IPETC έτος 20.000 τόνου MIBC έτος 10.000 τόνου Πολυμερή σώματα: έτος 20.000 τόνου.

 

ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Y&X η Co. τεχνολογίας του Πεκίνου, ΕΠΕ καθιερώθηκε τον Αύγουστο του 2014. Y&X η επιχείρηση είναι μέλος της ομάδας οικογενειακής μεταλλείας που έχει συμμετεχθεί στη εξορυκτική βιομηχανία για 30 έτη. Η ομάδα είναι κύρια πολλών ορυχείων όπως ο σίδηρος, ο χαλκός, ο φώσφορος, το μολυβδαίνιο, ο χρυσός, ο μόλυβδος και ο ψευδάργυρος, και έχει τα προσόντα της γεωλογικής εξερεύνησης, να εξαγάγει του σχεδίου και του προγράμματος EPC σαλτσών μεταλλεύματος μεταλλείας.

Το 2008, επενδύσαμε στην κατασκευή μιας επαγγελματικής μεταλλείας και ενός χημικού εργοστασίου επεξεργασίας, που έχει μια ικανότητα παραγωγής 50000 xanthate Τ το /year σειρών, 20000 σειρές τ το /year dithiophosphate, 20000 τ το /year IPETC και άλλοι τύποι ορυκτών χημικών ουσιών επεξεργασίας. Το εργοστάσιο βρίσκεται στη χερσόνησο Jiaozhou, δίπλα στο λιμένα Qingdao, την κατάλληλη μεταφορά.

 

Η γέννηση της Co. τεχνολογίας Y&X Πεκίνο, ΕΠΕ γεννήθηκε σε απάντηση στο στρατηγικό σύνθημα της πηγαίνοντας σφαιρικής στρατηγικής της χώρας και τη στρατηγική ανάπτυξη της υπερπόντιας ανάπτυξης της ομάδας. Y&X η επιχείρηση, που βρίσκεται στη πρωτεύουσα Πεκίνο, είναι η υπερπόντιο προώθηση και το κέντρο πωλήσεων των χημικών εργοστασίων και ιδρύματα σχεδίου, και αφιερώνεται στην εξυπηρέτηση των υπερπόντιων πελατών.

Υψηλά αντιδραστήρια επίπλευσης αφρού ορυχείων περιεκτικότητας σε λάσπη, επίπλευση Frothers Q25 1

 

 

FAQ

 

Το Q1.Where είναι το εργοστάσιό σας τοποθετημένο;

Το εργοστάσιό μας είναι στο shandong, Κίνα. Τοποθετημένος σε ένα ανεξάρτητο χημικό πάρκο.

 

Q2.Can μου δίνετε μια καλύτερη τιμή;

Εκτιμούμε τη συνεργασία με κάθε πελάτη και θα παράσχουμε σε σας την ευνοϊκότερη τιμή.

 

Q3. Πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε την ποιότητά σας;

Η παραγωγή μας υιοθετεί τον πλήρως αυτοματοποιημένο έλεγχο παραγωγής για να εξασφαλίσει τη συνοχή της παραγωγής και τη σταθερότητα της ποιότητας.

Έχουμε ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης παραγωγής. Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος εφαρμόζεται στις πρώτες ύλες, ημιτελή προϊόντα, τελικά - προϊόντα και προϊόντα αφήνοντας το εργοστάσιο.

Η ποιότητα πρώτα είναι πάντα η βασική αρχή της επιχείρησής μας. Υποστηρίζουμε επίσης τους πελάτες για να λάβουμε τα δείγματα για τη δοκιμή.

 

Το Q4.When είναι ο χρόνος παράδοσης;

Η ικανότητα παραγωγής μας: Xanthate: 50,000t/a Dithiophosphate: 20,000t/a Frother: 10,000t/a

Για τα συμβατικά προϊόντα, θα κρατήσουμε τον κατάλογο για να εξασφαλίσουμε έγκαιρη παράδοση μέσα στο χρόνο που απαιτείται από τους πελάτες.

 

Q5: Ποιος τύπος ναυτιλίας θα ήταν καλύτερος;

Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις των πελατών στα διαφορετικά rigions, κάνουμε τις παραδόσεις αεροπορικώς τη θάλασσα, το τραίνο, το φορτηγό, κ.λπ.

 

Q6: Μπορώ να πάρω ένα δείγμα;

Ναι, είστε ευπρόσδεκτοι να πάρετε τα δείγματα για τη δοκιμή.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά